INVL Logo

Calea către democrație și valori europene după exemplul...

Pe 11 martie, Lituania își sărbătorește independența. La această dată, în 1990 Lituania și-a declarat independența și s-a retras din URSS. După 14 ani de dezvoltare și reforme, în 2004 Lituania a aderat la Uniunea Europeană. Am discutat cu Vytautas Plunksnis, șeful Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului de administrație maib despre calea lungă a țării până la aderarea la UE, despre cum a influențat acest lucru calitatea vieții cetățenilor și cum a dezvoltat piaţa de investiții lituaniană.

Mai mult

Invalda: Investind vă asigurați stabilitatea financiară...

Piața investițiilor este o piață promițătoare, ce are un impact uriaș asupra economiei în ansamblu și crește vertiginos în fiecare an. În timpul pandemiei Covid, tot mai mulți oameni au devenit interesați de acțiuni și obligațiuni, adică de investiții.

Mai mult

Invalda INVL – unul dintre cele mai mari grupuri de...

Compania Invalda INVL reprezintă un grup de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier al managementului de capital din statele baltice, iar pe parcursul celor peste 30 de ani de activitate, grupul a încheiat tranzacții în valoare de peste 1,8 miliarde euro

Mai mult

Sortarea și reciclarea deșeurilor – primul pas către un...

Invalda INVL este un grup de gestionare a investițiilor din Lituania și Letonia. Companiile grupului Invalda INVL au peste 300.000 de clienți și administrează 1,7 miliarde de euro în diferite clase de active.

Mai mult

Investiții în păduri și terenuri agricole la cele mai...

Invalda INVL este un grup de gestionare a investițiilor din Lituania și Letonia. Companiile grupului Invalda INVL au peste 290.000 de clienți și administrează 1,7 miliarde de euro în diferite clase de active. Din 2013, Invalda INVL investește activ în pădurile și terenurile din Țările Baltice.

Mai mult

Energie regenerabilă pentru un viitor sustenabil

Invalda INVL este un grup de gestionare al investițiilor din Lituania și Letonia. Companiile grupului Invalda INVL au peste 290.000 de clienți și administrează 1,7 miliarde de euro în diferite clase de active.

Mai mult

Invalda: Vytautas Plunksnis, despre fondurile de pensii

La ce sunt necesare acestea și cum pot fi folosite pentru asigurarea unui trai decent la bătrânețe. Am vorbit despre fondurile de pensii și subtilitățile acestora cu Vytautas Plunksnis, expert în investiții, șef de investiții private, membru al consiliului de administrație la INVL Asset Management și Președinte al Consiliului maib.

Mai mult

Moldova-Lituania, două țări cu trecut istoric...

Republica Moldova și Republica Lituania au un trecut istoric asemănător. Ambele au fost parte a fostei Uniuni a Republicilor Sovietice Socialiste. Ambele au o populație sub trei milioane de persoane,…

Mai mult

Moldova and lithuania, two countries with a similar...

The Republic of Moldova and the Republic of Lithuania have a similar historical past. Both were part of the former Union of Soviet Socialist Republics. Both have a population of less than three million people, but the difference in GDP per capita between the two states is considerable.

Mai mult