INVL Logo

PRODUSE TERȚE

Avem o politică de deschisă și investim fondurile clienților noștri în produse terțe, prin intermediul fondurilor de tip feeder:

  • Fondurile investitorilor concentrate în infrastructură sunt investite în Renewable Energy and Infrastructure Fund gestionat de Lords LB Asset Management, care funcționează din 2017. Suma totală adunată de la investitori este de peste 10 milioane EUR.
  • INVL Partner Global Distressed Fund I, care investește într-un fond de datorii în dificultate, creat de un manager de talie mondială, a fost lansat în T4 2020. Suma totală adunată de la investitori este de 10 milioane EUR.
  • În noiembrie 2021, Banca Lituaniei a aprobat lansarea INVL Partner Global Infrastructure Fund I. Acest subfond va investi într-un fond de active de infrastructură, înființat de un administrator de fond de talie globală, cu o experiență de 26 de ani în operațiuni. Strategia de investiții în active de infrastructură se bazează pe investiții pe termen foarte lung și pe infrastructură de bază de înaltă calitate în statele membre ale Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).