INVL Logo

FILOSOFIA DE AFACERI

Modelul nostru de afaceri se bazează pe interesele, securitatea financiară și rentabilitatea pe termen lung ale persoanelor care au încredințat companiilor din Grupul nostru investițiile și gestionarea fondurilor personale.

 

Invalda INVL investește în produse gestionate de INVL împreună cu clienții companiilor din Grupul nostru.

 

Credem că activitățile noastre, investițiile și valoarea adăugată cresc bunăstarea societății noastre în ansamblu. Evaluarea și îmbunătățirea factorilor de mediu, sociali și de guvernanță (MSG) reprezintă o parte integrantă a procesului de investiții.

VALORILE NOASTRE

Fiecare client este important pentru noi

Noi prețuim fiecare client, coleg, partener și acționar. Credem că doar o abordare deschisă și o perspectivă asupra nevoilor și ideilor fiecăruia garantează succesul și depistarea soluțiilor de înaltă calitate.

Suntem permanent motivați să reușim

În fiecare zi, suntem plini de voința și dorința de a deveni mai buni și de a realiza mai multe. Schimbările și provocările ne dau energie și ne încurajează să fim creativi, activi și să ne depășim limitele.

Decizii la rece

Valoarea încrederii pe care ne-o oferă clienții noștri este enormă, așa că respectăm cu integritate regulile stabilite, cântărim întotdeauna riscurile și acționăm cu onestitate și sârguință.