INVL Logo

FILOSOFIA DE AFACERI

Modelul nostru de afaceri se bazează pe interesele, securitatea financiară și rentabilitatea pe termen lung ale persoanelor care au încredințat companiilor din Grupul nostru investițiile și gestionarea fondurilor personale.

Invalda INVL investește în produse gestionate de INVL împreună cu clienții companiilor din Grupul nostru.

Credem că activitățile noastre, investițiile și valoarea adăugată cresc bunăstarea societății noastre în ansamblu. Evaluarea și îmbunătățirea factorilor de mediu, sociali și de guvernanță (MSG) reprezintă o parte integrantă a procesului de investiții.

VALORILE NOASTRE

Abordare atentă față de clienți

Fiecare client este o prioritate pentru noi. Echipa noastră de profesioniști depune eforturi pentru a maximiza satisfacția fiecărui client și pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Responsabilitatea pentru deciziile luate

În eforturile noastre de a genera valoare pentru investitori și societate, ne asumăm responsabilitatea pentru deciziile noastre și consecințele acestora. Evaluăm cu atenție riscurile și acționăm cu profesionalism și integritate.

Sensibilitatea față de schimbări

Noi nu considerăm schimbarea ca pe o provocare, ci ca pe o oportunitate de dezvoltare și experimentare. Suntem deschiși la schimbare și ne adaptăm rapid. Ne angajăm în provocări și investiții complexe fără teamă.

Transparență

Noi promovăm o cultură a transparenței și deschiderii în echipa noastră, precum și în relațiile cu investitorii și partenerii de afaceri. Valorizăm încrederea reciprocă, transparența și cooperarea. Suntem receptivi la idei noi și parteneriate care aduc valoare.