INVL Logo

Invalda INVL — agricultura ca un domeniu promițător...

Invalda INVL reprezintă un grup de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier în domeniul gestionării capitalului în Țările Baltice. Companiile din grup au peste 300.000 de clienți și administrează active în valoare de peste 2 miliarde de euro în diferite clase. Din 2011, Invalda INVL a investit activ și în sectorul agricol. Am discutat cu Vytautas Plunksnis, Head of Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului maib despre strategia companiei în acest domeniu, riscurile legate de investițiile în agricultură și perspectivele pentru viitor în această sferă.

Mai mult

Invalda INVL — riscuri și perspective în investițiile...

Grupul de companii Invalda INVL reprezintă un grup de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este cu adevărat un pionier în domeniul gestionării capitalului în Țările Baltice. Companiile din grup au peste 300,000 de clienți și administrează active în valoare de peste 2 miliarde de euro în diferite clase.

Mai mult

Invalda INVL și investițiile sustenabile pentru viitoarele...

Invalda INVL reprezintă un grup de companii de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier în domeniul gestionării capitalului în Țările Baltice. Companiile din grup au peste 300.000 de clienți și administrează active în valoare de peste 2 miliarde de euro în diferite clase. Recent, Invalda INVL a început să investească activ în sectorul energiei sustenabile și a tehnologiilor „verzi”. Am discutat cu Vytautas Plunksnis, Head of Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului maib despre strategia companiei în acest domeniu, riscurile asociate investițiilor în energia sustenabilă și perspectivele de viitor în acest domeniu.

Mai mult

Orizonturi deschise: Investițiile în sectorul IT și...

Compania Invalda INVL reprezintă un grup de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier în domeniul gestionării capitalului în Țările Baltice. Companiile din grup au peste 300.000 de clienți și gestionează active în valoare de peste 2 miliarde de euro în diverse clase. Începând cu anul 2007, Invalda investește activ și în sectorul IT. Am discutat cu Vytautas Plunksnis, Head of Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului maib, despre proiectele de investiții ale Invalda INVL în domeniul IT, segmentele atractive pentru investiții și principalele riscuri și tendințe din acest sector. 

Mai mult

Sectorul sănătății – unul dintre cele mai populare...

Invalda INVL reprezintă un grup de companii de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda este un adevărat pionier în domeniul gestionării capitalului în Țările Baltice. Companiile grupului au peste 300.000 de clienți și administrează active de peste 1,9 miliarde de euro în diferite clase. Din 2004, Invalda a investit activ și în sectorul sănătății. Am vorbit cu Vytautas Plunksnis, șeful Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului de administrație maib, despre cum să investești cu succes în sectorul sănătății, care sunt cele mai profitabile domenii din acest sector și cum s-a schimbat piața de investiții în sănătate după pandemia Covid-19.

Mai mult

Ce direcție de investiții a arătat cele mai bune...

Invalda INVL reprezintă un grup lituanian de gestionare a investițiilor fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier în domeniul managementului de capital în Țările Baltice. Companiile grupului au peste 300.000 de clienți și administrează active de 1,9 miliarde de euro în diferite clase. Am vorbit cu Vytautas Plunksnis, șeful Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului de administrație maib, despre cum să gestionăm cu succes investițiile în diferite domenii, despre strategiile pe care compania le folosește pentru a obține rezultate bune și performanța financiară a companiei în ultima perioadă.

Mai mult

Calea către democrație și valori europene după exemplul...

Pe 11 martie, Lituania își sărbătorește independența. La această dată, în 1990 Lituania și-a declarat independența și s-a retras din URSS. După 14 ani de dezvoltare și reforme, în 2004 Lituania a aderat la Uniunea Europeană. Am discutat cu Vytautas Plunksnis, șeful Private Equity, membru al INVL Asset Management și președinte al consiliului de administrație maib despre calea lungă a țării până la aderarea la UE, despre cum a influențat acest lucru calitatea vieții cetățenilor și cum a dezvoltat piaţa de investiții lituaniană.

Mai mult

Invalda: Investind vă asigurați stabilitatea financiară...

Piața investițiilor este o piață promițătoare, ce are un impact uriaș asupra economiei în ansamblu și crește vertiginos în fiecare an. În timpul pandemiei Covid, tot mai mulți oameni au devenit interesați de acțiuni și obligațiuni, adică de investiții.

Mai mult

Invalda INVL – unul dintre cele mai mari grupuri de...

Compania Invalda INVL reprezintă un grup de gestionare a investițiilor din Lituania, fondat în 1991. Invalda INVL este un adevărat pionier al managementului de capital din statele baltice, iar pe parcursul celor peste 30 de ani de activitate, grupul a încheiat tranzacții în valoare de peste 1,8 miliarde euro

Mai mult